Green Screen Studio

Bëni një video me fuqinë e ekranit të gjelbër “Green Screen”!

Dëshironi të krijojni përshtypje me video klipin apo video reklamën në audiencën tuaj?

A jeni duke kërkuar për një ekip profesionist për të menaxhuar dhe për të xhiruar projektin tuaj të ardhshëm?

Green Screen apo ekrani i gjelbërt ju jep fuqi ,zgjidhje, kreativitet që ju duhet të keni sukses në projektin tuaj.

TARIFAT TONA JANË KONKURRUESE

Ne ofrojmë mundësi fleksibile të pagesës,përshtatur çmimeve të projektit.

Çmimi basë përfshin ekranin e gjelbër (green screen) dhe rrjeti i ndriçimit bazë.

Lirime të shumta në qira janë në dispozicion ju lutem na kontaktoni për të mësuar më shumë.

Çmimet tona bazë për green screen

Termini i plotë………8h…….200 €

a

KUSHTET DHE RREGULLAT

  1. Të gjitha tarifat për studion me qira janë nëse konfirmimi i rezervimit bëhet jo më vonë se 48 orë.
  2. Ne pranojmë pagesat me transfer bankar dhe Cash.
  3. Nuk lejojmë asnjë filmim pornografik ose veprimtari të paligjshme.